Csak a nyílvános üzeneteket látod!

Írta: Gulyás Mihály

Napi 120 Magyarországon!
Napi 4.500 Európai Unióban!
Napi 130.000 a Világon!

 

Mi ez?
Olvasd el a következő üzenetet!

Dátum: 2016. 12. 16.


Írta: Gulyás Mihály

Megjelent a Magyar Nemzet 2016. december 10. számában,
Dr Csókay András idegsebész írása
Csókay András /idegsebész/:
"Közös célunk a magzat védelme"
"...Örvendetes dolog, hogy egy népszerű médiaszemélyiség képes szembemenni a napi 122 hazai, 4500 az EU-ban és 130 000 a világban elkövetett gyermekgyilkossággal, amely a szörnyű tudatlanságból ered. Nem tudjuk, hol kezdődik az emberi élet. Biztos vagyok benne, hogy az abortuszt elkövető nők, férfiak (orvosok!) hasonló problematikus helyzetben nem akarnák kidobni a 2 vagy 14 éves gyermeküket a nyolcadik emeletről.
Ez egy dráma, amely zajlik a világban, és a halottak számát tekintve sokkal nagyobb horderejű, mint bármelyik megtörtént világháború, éhínség, terrorizmus és sorolhatnám tovább. A 60-as évek elejének perdöntő felfedezése, az örökítőanyag a DNS szerkezetének felfedezése szétbombázza azt az ostoba nézetet, miszerint az egyedfejlődés megismétli a törzsfejlődést; tehát a három napos magzat nem papucsállatka és nem is ebihal, és egy hónaposan sem levelibéka.
a tudomány részéről a legnagyobb felelőtlenség, hogy nem beszél erről eleget, ahogy a média sem. Mindennapi közéleti témának kellene lennie - ahogy a migráció, vagy az amerikai elnökválasztás volt -, hogy hol kezdődik az emberi élet.
Miért ekkora probléma mindez? A modern lélektan tudománya kimutatta tudományos összehasonlító vizsgálatokkal hogy az elkövetett rossz akkor is kifejti romboló hatását, ha azt hisszük, hogy nem rossz. Kis késéssel ugyan, de utolérte a keresztény tanítást.
Egy megjegyzés: nem vívmány a kriminális okból megfogant, illetve fogyatékosan megfogant élet elvétele sem. Ítéletet nyilván nem mondhatunk mi, emberek, de a megfogant gyermek nem a szülőké, hanem az Istené. Életét elvenni nem lehet. Odaadni nevelőszülőknek igen. Az "anya veszélyben van" károsan tág fogalom. Lelki krízishelyzetre való tekintettel végzik el a fentebb számmal jellemzett magzatelhajtások 99 százalékát. - Minden megszületett gyermek számomra azt jelenti, hogy Isten még nem fáradt el - mondta Teréz anya."

Dátum: 2016. 12. 15.


Írta: Padányi Erik

„Bennünk pedig Krisztus értelme van.”
(1Korinthus 2:16)

Dátum: 2016. 05. 19.


Írta: Padányi Erik

„Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket”
(1Péter 2:9)

Dátum: 2016. 05. 09.


Írta: Padányi Erik

„… visszavonult ismét a hegyre egymagában.”
(János 6:15)

Dátum: 2016. 04. 29.


Írta: Padányi Erik

„Ki ez, hogy a szelek is, a tenger is engedelmeskednek neki?”
(Máté 8:27)

Dátum: 2016. 04. 28.


Írta: Padányi Erik

„… megvigasztal minket minden nyomorúságunkban…”
(2Korinthus 1:4)

Dátum: 2016. 04. 24.


Írta: Padányi Erik

„… nem a magam hasznát keresve, hanem a többiekét, hogy üdvözüljenek."
(1Korinthus 10:33)

Dátum: 2016. 04. 23.